ما در این مقاله ترفندهای بهبود رتبه سایت در گوگل را به شما یاد میدهیم تا در زمان سریعتر و آسانتر رتبه وبسایت خود را در موتورهای جستوجو بالا بیاورید.
همچنین شما عزیزان اگر میخواهید راجب سایر مطالب تخصصی ما در زمینه طراحی سایت، سئو، دیجیتال مارکتینگ و غیره بیشتر بدانید، به صفحه مقالات وب فهم مراجعه کنید.
بهبود رتبه سایت در گوگل
چه مواردی سبب افزایش رتبه سایت در گوگل میشود؟
- برای بهبود رتبه سایت در گوگل روشهای متعددی وجود دارد که کارشناسان سئو باید به آن مسلط باشند و برای بالا آمدن سایت خود در گوگل آن را انجام دهند.
- ما در این مطلب تکنیکهایی را برای شما عزیزان نام میبریم که با انجام این تکنیکها میتوانید وبسایت خود را سریعتر به صفحه اول گوگل برسانید. البته که هرکدام از این تکنیکها دارای مباحث طولانی و گستردهای است که ما در سایر مقالات تکتک آنها را برای شما عزیزان بررسی میکنیم.
- حتماً در کنار تکنیکهایی که برای بالابردن رتبه وبسایت خود انجام میدهید، وضعیت سایت و سئوی آن را با استفاده از ابزارهای حرفهای بررسی و آنالیز کنید ما در سایر مقالات وب فهم پرکاربردترین ابزارهای سئو را خدمت شما عزیزان معرفی کردیم.
نکته: امروزه افراد و شرکتهایی هستند که احتمالاً به شما پیشنهاد میدهند که سایت شما را در کوتاهترین زمان ممکن به رتبه 1 گوگل میرساند و این ادعا کاملاً دروغ است. زیرا سئو و نتیجهگیری از آن یک فرایند زمان بر است که حداقل 6 ماه طول میکشد تا شما از آن نتیجه بگیرید. اگر هم در زمان کوتاهتر شما را به رتبه 1 گوگل برسانند پس از مدتی توسط گوگل جریمه خواهید شد. این کار توسط روش هایی مثل تبلیغ سایت در گوگل ادزورد، ریپورتاژ و غیره انجام میشود.
در ادامه با بررسی این تکنیکهای بهبود رتبه سایت در گوگل همراه شما هستیم تا وبسایت شما با این روشهای حرفهای به رتبه مطلوب برسد.
ترفندهای بهبود رتبه سایت در گوگل
تولید محتوای منحصربهفرد و کاربرپسند
حتماً شنیدهاید محتوا پادشاه سئو است. امروزه محتوای خوب از هر چیزی بیشتر روی وبسایت شما تأثیرگذار است. حتماً از محتوای ارگانیک و منحصربهفرد و کاملاً مرتبط با حوزه کاری خود استفاده کنید. اگر از محتوای کپی استفاده کنید نتیجه مطلوبی در گوگل کسب نمیکنید و حتی ممکن است که وبسایت شما توسط گوگل جریمه شود و محتوای شما را پاک کند.
اگر میخواهید برای وب سايت يا صفحه اينستاگرام خود محتوای خوب ايجاد كنيد، بی شک بايد ویژگی های توليد محتوای خوب را بدانيد تا بتوانيد محتوای خوب برای كسب و كار خود ايجاد كنيد.
اگر میخواهید کیفیت محتوای وبسایت خود را بررسی کنید که آیا این محتوا کپی است یا منحصربهفرد ابزارهای زیادی برای آنالیز کیفیت محتوا شما وجود دارد که میتوانید محتوای خود را بررسی کنید.
ابزار تشخیص محتوای کپی
در ادامه چند ابزار تشخیص محتوای کپی را خدمت شما عزیزان نام میبریم:
داپلیچکر (Duplichecker)
- با استفاده از این ابزار خیلی راحت و سریع و به طور کاملاً رایگان کیفیت محتوای خود را آنالیز کنید. با استفاده از این ابزار فایل خود و یا URL صفحه موردنظر خود را وارد کنید تا به شما نتیجه را نمایش دهد.
کپی اسکپ (Copy Scape)
- با استفاده از این ابزار نیز میتوانید یونیکبودن محتوای خود را بررسی کنید. برای این کار وارد وبسایت www.copyscape.com شوید و URL موردنظر خود را وارد کنید و پس از زمانی کوتاه آنالیز آن صفحه را به شما نشان میدهد. هر قسمتی که با سبزرنگ مشخص کرده محتوای یونیک است و قسمت قرمزرنگ نیز کپی است.
- استفاده از این ابزار نیز کاملاً رایگان است.
گرامرلی (Grammarly)
و بسیاری ابزار دیگر
نکته: محتوای تولید شده شما فقط بهصورت متنی نباشد حتماً برای نتیجهگیری هر چهبهتر از محتوای عکس، ویدئو، پادکست، موشن، و غیره.
بروزرسانی محتوا همراه با برنامه ریزی مشخص
بروزکردن محتوای خود نهتنها روی سئو بسیار تأثیرگذار است؛ بلکه کاربر شما محتوای بروز شده را مطالعه میکند. همچنین اگر کاربر شما ببیند که آخرین بهروزرسانی محتوای شما اخیراً بوده اعتماد بیشتری به وبسایت شما میکند.
همچنین یکی از ترفندهای بالابردن رتبه وبسایت شما بروز رسانی محتوا بهصورت کاملاً هدفمند است. حتما برای انجام این برای خود نقویم محتوا و بروزرسانی محتوا ایجاد کنید.
استفاده از ویدئو در وبسایت
- همانطور که در بالا هم به این موضوع اشاره کردیم فقط از محتوای متنی استفاده نکنید. استفاده از ویدئو در بهبود رتبه سایت شما بسیار مؤثر است. امروزه بسیاری از کاربران تمایل دارند که ببینند تا مطالعه کنند. پس حتماً برای جذب مخاطب بیشتر از ویدئوهای باکیفیت و مرتبط با موضوع استفاده کنید. در ضمن مشاهده ویدئو توسط کاربر شما منجر به بالارفتن ترافیک وبسایت شما نیز میشود و رتبه صفحه شما را ارتقا میدهد.
- در هنگام آپلود ویدئو در وبسایت خود توجه کنید که از بارگذاری ویدئوهای با حجم بالا در وبسایت و هاست خود جلوگیری کنید.
- اگر دارای ویدئوهای زیادی هستید که در وبسایت خود میخواهید آن را آپلود کنید، از هاست دانلودی استفاده کنید.
استراتژی کلمات کلیدی
- یک استراتژی خوب برای شروع تولید محتوا ضروری است. گامهای اول کار خود را درست بردارید و حتماً با برنامهریزی و استراتژی خوشهبندی کلمات کلیدی را درست کنید و محتوای خود را تولید کنید. پس یکی از مهم ترین روش های بهبود رتبه سایت در گوگل داشتن استراتژی خوب برای کلمات کلیدی است.
متاتگ title یا عنوان و متاتگ توضیحات
- حتماً در متاتگ خود از کلمات کلیدی خود استفاده کنید. متاتگ عنوان و توضیحات در رتبه سئوی شما بسیار مهم است. هر چه متاتگ بهتری ایجاد کنید ورودی بیشتری دریافت میکنید.
چگالی کلمات کلیدی
- بسیاری از کارشناسان تولید محتوا و سئو به این مسئله توجه نمیکنند. آنها یا اصلاً از کلمات کلیدی اصلی در محتوای خود استفاده نمیکنند و یا خیلی بیش از حد آن را در متن بکار میبرند. به تعداد دفعات بکار بردن کلمات کلیدی در متن چگالی کلمات کلیدی میگویند. البته که شما با استفاده از ابزارهای سئو مثل رنک مث و یواست سئو میتوانید میزان چگالی کلمات کلیدی را ببینید و از کلمات کلیدی بیش از حد استفاده نکنید.
- استاندارد چگالی کلمات کلیدی به نسبت کل محتوا میان 1- 3 درصد است. پس از این بازه خارج نشوید.
لینکسازی داخلی و خارجی
- یکی از مهمترین تکنیکهای بهبود رتبه سایت در گوگل ایجاد ارتباط میان صفحات و بالابردن بازدید صفحات است که این کار با انجام لینکسازی داخلی و خارجی صورت میگیرد. لینکهای داخلی میان صفحات وبسایت شما با استفاده از انکر تکست انجام میشود. لینکسازی خارجی نیز به ساختن لینک به وبسایت خارجی میگویند که در سئوی شما تأثیر بسیاری دارد. البته که با ابزارهایی مثل رنک مث و یواست سئو میتوانید لینکهای داخلی و خارجی خود را بررسی کنید.
بهینهسازی محتوای سایت و کدها
- محتوای سایت شما در سرعت بارگذاری صفحه سایت شما بسیار تأثیرگذار است. برای مثال اندازه عکس، فرمت آن، حجم آن در سرعت بارگذاری وبسایت بسیار مهم است. پس حتماً کدها و محتوای وبسایت خود را بهینه کنید.
- برای کمکردن حجم تصاویر هم میتوانید بهصورت دستی این کار را انجام دهید یا اینکه با استفاده از افزونه این کار را انجام دهید.
- همچنین برای کمکردن حجم تصاویر میتوانید از وبسایت tinypng استفاده کنید و حجم آنها را خیلی سریع پایین بیاورید.
سرعت سایت و بارگذاری آن
- یکی از مهمترین فاکتورهای سئو سایت شما سرعت بالای بارگذاری وبسایت شما است. اگر سرعت بالا آمدن سایت شما پایین باشد کاربر سایت شما صبر نمیکند و وبسایت شما را میبندد. پس حتماً به این نکته توجه کنید.
نقشه سایت (sitemap)
- صفحات وبسایت شما باید سریعتر ایندکس شود و گوگل صفحات شما را بشناسد تا سریعتر رتبه بگیرید. پس داشتن نقشه سایت یکی از مهمترین عواملی است که گوگل سریعتر صفحات وبسایت شما را میشناسد و در نتیجه منجر به بهبود رتبه سایت شما میشود.
تگ Alt تصاویر
- اگر تصویر وبسایت شما به دلیل سرعت پایین اینترنت و هر دلیل دیگری نمایش داده نشود، تگ Alt عکس سایت شما نشان میدهد که موضوع تصویر شما چیست. پس حتماً تگ Alt برای تصاویر خود تعریف کنید و حتماً کلمات کلیدی را در آن قرار دهید.
- همچنین معیار بسیار مهم هنگام جستوجو در گوگل تگ Alt بکار در تصویر است.
- سئو عکس چيست؟ تگ Alt و title تصاویر چیست؟ تکنیکهای كاربردی در سئو عکس وردپرس | سئو تصاوير (Image Seo) يك بخش بسيار مهم در سئو محتوا است.
بکلینک باکیفیت
- داشتن بکلینک باکیفیت یکی از مهمترین معیارها برای رتبه خوب در گوگل است. به این نکته توجه کنید که بیشتر تعداد بکلینک کیفیت بکلینک شما مهم است. شما برای مثال اگر 3 بکلینک خوب داشته باشید از رقیب خود که 20 بکلینک دارد، عملکرد بهتری دارید. بکلینک و محتوای خوب و باکیفیت در سئو سایت شما و بهبود رتبه سایت شما تأثیر بالایی دارد.
طراحی سایت واکنشگرا
یکی از فاکتورهای مهم برای افزایش بازدید سایت شما و بالابردن ترافیک سایت ریسپانسیو بودن وبسایت برای مخاطبان شما است. بسیاری از کاربران سایت شما با گوشی همراه خود وارد وبسایت شما میشوند و باید نمایش وبسایت شما در موبایل و تبلت نیز مناسب باشد. البته که ابزارهای متعددی برای آنالیز موبایل فرندلی بودن، وجود دارد که میتوانید ریسپانسیو بودن وبسایت خود را در آن تست کنید.
بهینهسازی URL وبسایت
- همچنین یکی از مهمترین کارها برای بهبود رتبه سایت بهینهکردن URL یا همان آدرس صفحات وبسایت است. حتماً از کلمات کلیدی خود در URL استفاده کنید.
نوشتن توضیحات متای جذاب
- متا دیسکریپشن یا توضیحات متا (Meta Description) بخش بسیار مهمی از وبسایت شما است. زیرا توضیحات متا در صفحه جستوجوی گوگل به کاربر نمایش داده میشود. پس حتماً از محتوای جذاب و مورد هدف کاربر خود استفاده کنید.
نکات مهم در نوشتن توضیحات متا
- توضیح متای شما باید بهگونهای باشد که به سؤالات مطرح شده مثل چرا؟ چگونه؟ چطور؟ چه زمانی؟ چه قیمتی؟ و غیره پاسخ دهد.
- حتماً کلمه کلیدی خود را در متا بکار گیرید و از محتوای مرتبط با موضوع استفاده کنید.
- تعداد کاراکتر توضیح متای شما بین 140 – 160 باشد.
- هر صفحه توضیح متای منحصربهفرد داشته باشد.
- کلمه کلیدی خود را بیش از حد در متا بکار نبرید
- از محتوای جذاب و موردپسند کاربران استفاده کنید.
اگر میخواهید به طور مفصل بدانید که توضیحات متا چیست؟چگونه يک متای خوب بنويسم؟ تگ متا چيست؟ حتما به مقاله مرتبط با آن مراجعه کنید.
توضيح متا در سئو توضيح و اطلاعات مختصر و مفيدی درباره صفحه شما است كه موتورهای جست و جو اين قسمت را در نتايج جست و جو نشان میدهد و كاربران با خواندن توضيح متا ترغيب به كليك روی سايت شما میشوند.
نوشتن عنوان مناسب
عنوان صفحه و مقاله شما در موتورهای جستوجو نمایش داده میشود. پس حتماً موارد زیر را برای نوشتن عنوان جذاب برای محتوای خود رعایت کنید. این نکات شامل:
- تنها ۵۰ تا ۷۰ کاراکتر از عنوان محتوای شما در صفحه جستوجوی گوگل نمایش داده میشود پس از عنوان کوتاه و جامع و صریح استفاده کنید.
- کلمه کلیدی حتماً در عنوان شما قرار گیرد و ترجیحاً در ابتدای عنوان قرار دهید.
- عنوان شما باید جذاب و تأثیرگذار باشد تا کاربر شما بر روی آن کلیک کند و محتوای شما را دنبال کند.
استفاده از کلمات کلیدی با نرخ کلیک بالا
- بسیاری از کارشناسان سئو مدتها بر روی سئوی وبسایت خود کار میکنند و رتبه کلمات خود را به صفحه اول گوگل و حتی رتبه یک میرسانند؛ اما نرخ کلیک و میزان فروششان پایین است. دلیل این اتفاق انتخاب کلمات کلیدی با نرخ کلیک پایین است. انتخاب کلمه کلیدی خوب با نرخ کلیک بالا مهمترین و اولین کاری است که هر متخصص سئو باید آن را بهدرستی انجام دهد تا این مسیر را از همان ابتدا درست برود.
- پس یکی از مهم ترین تکنیک های بهبود رتبه سایت در گوگل انتخاب کلمات کلیدی با نرخ کلیک بالا است.
استفاده از اینفوگرافیکها
- اینفوگرافیکها میتوانند محتوا و مفاهیم پیچیده و طولانی را با استفاده از ترکیب تصویر، متن، نمودار و غیره بهسادگی شرح دهند و درک آنها را برای کاربر سادهتر کنند. در نتیجه اینفوگرافیکها از ابزارهای مناسب برای بهبود سئو وبسایتها شناخته میشوند.
وبلاگنویسی را انجام دهید
- وبسایت شما باید مطابق زمانبندی و برنامهریزی مشخص مطالب خاصی را انتشار دهد. بسیاری از کاربران شما از طریق همین وبلاگها وارد وبسایت شما میشوند و برایشان چالش ایجاد میشوند و وارد صفحات دیگر وبسایت شما میشوند.
- کسبوکارهایی مقاله در سایت خود انتشار میدهند، حدوداً 13 برابر شانس بیشتری برای بازگردانی سرمایه خود دارند. وبلاگنویسی همچنین به کسبوکارهایی که روی تجارت B2B و B2C فعالیت دارند کمک میکند تا چالشهای بزرگی که در این زمینه وجود دارد برای آنها بهمراتب کمتر شود.
- از دیگر نکات بسیار مهم و قابلتوجه در این مورد این است که تجارتهای دارای وبلاگ از صفحات ایندکس شده بسیار بیشتری برخوردار هستند. طبق یک تحقیق، این نوع تجارتها به طور میانگین 434% صفحات ایندکس شده بیشتری دارند. هر چه صفحات ایندکس شده شما بیشتر باشد، به همان مقدار شانس حضور شما در موتورهای جستجو نیز بیشتر میشود.
تحلیل عملکرد و وضعیت رقبا
- تحلیل رقبا در فضای کسبوکار امری بسیار مهم است. در سئو هم همینطور است. ما باید بدانیم که در کسب و کارمان با چه رقبایی در حال رقابت هستیم و عملکرد آنها چگونه است. فقط خوببودن کسبوکار شما کافی نیست. شما باید محتوای تولید شده رقبا، محصولات و خدمات آنها، تعداد بکلینکها، مدتزمان فعالیت رقبا، رتبه آنها در گوگل و موارد دیگر را بررسی کنید.
نتیجه گیری تکنیک های بهبود رتبه سایت در گوگل
- گوگل برای افزایش و بهبود رتبه سایت شما بیش از 200 معیار دارد که ما در این مقاله مهمترین آنها را خدمت شما عزیزان معرفی کردیم. این معیارها به طور خلاصه شامل تولید محتوای منحصربهفرد و کاربرپسند، بهروزرسانی محتوا، سرعت بارگذاری وبسایت، بهینهسازی تصاویر، تک Alt تصاویر، انتخاب کلمات کلیدی مناسب، چگالی کلمات کلیدی و غیره هستند. همچنین اگر فاکتور دیگری است که در بهبود رتبه سایت بسیار مهم است میتوانید آن را در بخش نظرات و دیدگاهها ثبت کنید.
- همچنین اگر به سئو علاقه دارید و بهصورت حرفهای میخواهید وارد بازار کار سئو شوید ما در سایر مطالب وب فهم راجع به بازار کار سئو با شما عزیزان صحبت کردیم.
خدمات وب فهم
شرکت دانشبنیان فنآوران هوش مکانی با بهرهگیری از دانش بروز و تجربه چندینساله خود در زمینههای طراحی سایت و توسعه آن، طراحی اپلیکیشن موبایل، طراحی وب اپلیکیشن، بهینهسازی سایت و خدمات سئو، دیجیتال مارکتینگ و تولید محتوا، فعالیت خود را در سال ١٣٩٨ باهدف ارائه بهترین خدمات آغاز کرد.
این مجموعه تجربه همکاری با بیش از ۷۰ ارگان، شرکت و برندهای موفق را داشته و توانسته رضایت آنان را جلب کند. وبفهم آمادگی همکاری مداوم و هدفمند را درزمینهٔ تخصصی شما اعلام مینماید.
یکی از ویژگیهای منحصربهفرد وب فهم پشتیبانی سریع و حرفهای کارشناسان وب فهم به مدتزمان ۶ – ۸ و ۱۲ماهه بهصورت رایگان است. درصورتیکه پس از طراحی سایت شما هرگونه پشتیبانی نیاز داشتید، با کارشناسان ما تماس بگیرید.
هدف ما ارائه خدمات حرفهای با جهت جلب رضایت شما کارفرمایان عزیز است. مشاوره طراحی سایت کارشناسان وب فهم بهصورت جلسات حضوری، تلفنی و آنلاین است. دوره پشتیبانی به مدتزمان ۶ – ۱۲ ماه است و بنا به انتخاب پلن طراحی سایت شما متغیر است. اگر برای انتخاب پلن طراحی سایت خود نیز تردید دارید میتوانید با پشتیبانان ما مشورت کنید.
اگر هم مایل هستید که برای کار و فعالیت خود یک وبسایت طراحی کنید گروه حرفهای وب فهم آماده ارائه خدمات طراحی سایت با اصول سئو تکنیکال است. هر کسبوکار حرفهای نیاز به طراحی یک وبسایت حرفهای دارد.