این مقاله جهت آشنایی شما دوستان به انواع سایت و مزایای هرکدام از آن‌ها است.

همچنین شما عزیزان اگر مایل به دانستن مطالب تخصصی‌تر درزمینهٔ طراحی سایت، طراحی اپلیکیشن، سئو، دیجیتال مارکتینگ و تولید محتوا هستید، به صفحه مقالات وبفهم مراجعه کنید.

سایت‌ها به‌طورکلی به دودسته Static (ایستا) یا Dynamic تقسیم می‌شوند.

دسته‌بندی انواع سایت

مشخصه‌های سایت Static (ایستا)

  1. وب‌سایت‌های استاتیک به‌صورت ایستا و تک صفحه‌ای هستند و در قالب خاصی قرار نمی‌گیرند و می‌توان هر صفحه آن را به شکل منحصربه‌فردی طراحی کرد. زبان‌های نشانه‌گذار آن تنها دو زبان CSS ،HTML است.
  2. وب‌سایت ایستا به‌ندرت به‌روزرسانی و ویرایش می‌شوند و فقط توسط برنامه‌نویسان و افراد مسلط به زبان برنامه‌نویسی این کار ممکن است.
  3. هزینه راه‌اندازی وب‌سایت استاتیک پایین می‌باشد؛ چون با زبان ساده HTML، می‌توان یک صفحه استاتیک به وجود آورد. اما هزینه پشتیبانی و به‌روزرسانی آن این‌طور نیست و اگر به برنامه‌نویسی مسلط نباشید باید هزینه بسیاری رو متحمل شوید.
  4. کار با آن دشوار تر از سایت داینامیک است، بشترین کاربرد سایت های استاتیک برای کسانی است که نمی خواهند در سایتشان تغییراتی انجام دهند. یا شرکت هایی که محصولات ثابتی دارند می باشد که تولید محتوا ندارند می توانند از سایت استاتیک استفاده کنند.
انواع سایت | ایستا و داینامیک | وبفهم
معرفی انواع سایت | ایستا و داینامیک

وب‌سایت داینامیک:

  1. یکی از پرکاربردترین زبان‌های طراحی سایت به‌حساب می‌آید. زبان‌های طراحی سایت داینامیک زیاد هستند.

زبان‌های داینامیک دو نوع می‌باشد: Backend و Frontend  قرار می‌گیرد.

  • Backend مثل PHP و ASP.Net وظایف اصلی سایت را به سمت سرور انجام می‌دهد و زبان Frontend زبان‌های CSS ،HTML ظاهر سایت را به سمت سیستم کاربر اجرا می‌کنند.
  1. وب‌سایت داینامیک بدون هزینه و رایگان قابل بروز رسانی می‌باشد و می‌توان تنها با چند کلیک بی‌نهایت صفحه ایجاد کرد.
  2. از مزیت‌های دیگر سایت داینامیک می‌توان به این بخش اشاره کرد که کاربران و مدیران سایت پنل مدیریت سایت ایجاد می‌شود و مدیران می‌توانند بدون داشتن دانش برنامه‌نویسی سایت خود را مدیریت کنند.

مثلاً محتوای تازه‌ای منتشر کنند سایت‌های داینامیک طوری طراحی برنامه‌نویسی می‌شود که همه اطلاعات آن‌ها در پایگاه‌داده ثبت شود.

اکثر سایت‌هایی که ما از آن‌ها استفاده می‌کنیم داینامیک هستند مثل Google و Youtube و ….

معرفی انواع سایت | سایت داینامیک | وبفهم
معرفی انواع سایت | سایت داینامیک

بین سایت استاتیک و داینامیک کدام را انتخاب کنیم؟

  • انتخاب بین این دو نوع از وب‌سایت بستگی به نیاز و همچنین بودجه و هزینه‌های احتمالی شما دارد. اگر صرفاً قصد نمایش بخشی از کار خود را داشته باشید یا قصد درج بیوگرافی خود را دارید از وب‌سایت استاتیک است؛ اما اگر قصد سئو شدن در گوگل، جذب مخاطب، و به‌روزرسانی سریع و همچنین عدم هزینه برای پشتیبانی بیش از حد را داشته باشید از ایجاد سایت داینامیک cms در وردپرس استفاده نمایید.
  • سایت‌ها با CMS یا سیستم‌های مدیریت محتوا مثل وردپرس، جوملا یا دروپال ایجاد می‌شوند.

بررسی انواع سایت

وردپرس چیست؟

  • یک سیستم مدیریت محتوا متشکل از قالب‌ها و پوسته‌های بسیار متنوع است که به‌صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد با وردپرس می‌توانیم گونه‌های مختلفی از وب‌سایت را بسازیم.
  • وردپرس یک سایت ساز متن‌باز و تحت وب است، متن‌باز یا Open Source بودن یک نرم‌افزار به این معنی است که هر فردی این امکان را دارد که این نرم‌افزارها را بعد از بررسی ویرایش کند و تغییراتی را روش به وجود بیاورد و توسعه بدهد. طراح این نوع برنامه‌های متن‌باز کد منبع برنامه را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد و درنتیجه اگر برنامه باگ و یا مشکل خاصی داشته باشد این اشکالات سریع‌تر پیدا و برطرف می‌شود.
وردپرس چیست؟ | بررسی انواع سایت
بررسی انواع سایت | طراحی سایت وردپرس

مزیت وردپرس

  • یکی از مزیت های وردپرس این است که بدون داشتن مهارت در برنامه نویسی و هیچ تخصصی می توانید سایت خود را راه اندازی کنیم.
  • یک سیستم مدیریت محتوای سایت ساز است که بااستفاده از آن قادر خواهیم بود تا به راه‌اندازی انواع گوناگونی از وب‌سایت و وبلاگ بپردازیم
  •  سایت‌های بزرگی همچون فیس‌بوک و CNN از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌کنند.
  • وردپرس با استفاده از زبان برنامه‌نویسی PHP طراحی می‌شود که شما می‌توانید با آن انواع سایت‌های وبلاگی، شخصی، فروشگاهی و شرکتی و هر نوع سایت دیگر رو راه‌اندازی کنید. وردپرس با زبان PHP برنامه‌نویسی شده است و توسط Mysqal نیز پشتیبانی می‌شود.

از ویژگی‌ها و قابلیت‌های خوب وردپرس:

  1. امنیت بالا
  2. سئوی قوی
  3. سازگار بودن با زبان فارسی
  4. به‌روزرسانی‌های پی‌درپی برای رفع باگ‌ها و مشکلات امنیتی
  5. قابلیت بک‌آپ‌گیری
  6. انتخاب کردن قالب دلخواه
  7. رسپانسیو یا همان واکش گر یعنی با همه صفحه‌های گوشی‌های هوشمند سازگار است.
قابلیت‌های خوب وردپرس چیست؟ | انواع سایت | سایت وردپرس
قابلیت‌های خوب وردپرس چیست؟ | انواع سایت

خدمات وب فهم

شرکت دانش‌بنیان فن‌آوران هوش مکانی با بهره‌گیری از دانش بروز و تجربه چندین‌ساله خود درزمینهٔ های طراحی سایت و توسعه آن، طراحی اپلیکیشن موبایل، طراحی وب اپلیکیشن، بهینه‌سازی سایت و خدمات سئو، دیجیتال مارکتینگ و تولید محتوا، فعالیت خود را در سال ١٣٩٨ باهدف ارائه بهترین خدمات آغاز کرد.

هدف از ارائه خدمات دیجیتال مارکتینگ

هدف ما ارائه خدمات حرفه‌ای با جهت جلب رضایت شما کارفرمایان عزیز است. مشاوره طراحی سایت کارشناسان وب فهم به‌صورت جلسات حضوری، تلفنی و آنلاین است. دوره پشتیبانی به مدت‌زمان ۶ – ۱۲ ماه است و بنا به انتخاب پلن طراحی سایت شما متغیر است. اگر برای انتخاب پلن طراحی سایت خود نیز تردید دارید می‌توانید با پشتیبانان ما مشورت کنید.

اگر هم مایل هستید که برای کار و فعالیت خود یک وب‌سایت طراحی کنید گروه حرفه‌ای وب فهم آماده ارائه خدمات طراحی سایت با اصول سئو تکنیکال است. هر کسب‌وکار حرفه‌ای نیاز به طراحی یک وب‌سایت حرفه‌ای دارد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد الزامی است.

این فیلد الزامی است.