در ادامه بررسی میکنیم که چگونه طراح سایت حرفهای شویم؟ درآمد طراح سایت چقدر و به چه صورت است؟ با ما همراه باشید.
برای اینکه ما بتونیم یک سایت را طراحی کنیم ما نیازمند یادگیری چندین زبان برنامهنویسی هستیم.
همچنین شما عزیزان اگر مایل به دانستن مطالب تخصصیتر درزمینهٔ طراحی سایت، طراحی اپلیکیشن، سئو، دیجیتال مارکتینگ و تولید محتوا هستید، به صفحه مقالات وبفهم مراجعه کنید.
آیا طراحی سایت کار سختی است؟
دنیتی دیجیتال مارکتینگ آن قدر بزرگ و گسترده است که متخصصان و علاقه مندان با مطالعه مداوم و بروز کردن دانش خود میتوانند ادعای حرفه ای و کار بلد بودن کنند. طراحی و توسعه وب سایت های اینترنتی نیز یکی از روش های دیجیتال مارکتینگ است و حتما این سوال برایتان پیش می آید که آیا طراحی وب سایت اینترنتی کار سخت و دشواری است؟
باید در پاسخ به این سوال به شما بگوییم که دانش طراحی سایت علمی است که با آموزش و یادگیری آن میتوانید به طور تخصصی موفق به راه اندازی و توسعه یک وب سایت برای خود یا مشتریان شوید. البته این دانش نیاز به بروز کردن اطلاعات و یادگیری مداوم دارد.
اگر به طور جدی و تخصصی واقعا قصد ورود به بازار کار طراحی سایت را دارید و میخواهید از آن درآمد ایده آل کسب کنید تمامی مطالب علمی، فنی و تخصصی آن را آموزش ببینید و مدام دانش خود را بروز کنید و روی پروژه های آن فعالیت کنید.
در نتیجه دشوار بودن طراحی و راه اندازی سایت به میزان توانمندیها، مهارت و انگیزه شما بستگی دارد. اما بعد از اینکه این مهارت را آموختید و تجربه بیشتری کسب کردید حتما به این موضوع میرسید که این شغل چقدر لذت بخش است.
وظایف طراح و توسعه دهنده سایت
- تنظیم کردن سایت روی هاست و ست کردن آن با دامنه خریداری شده و ارائه آن به کارفرما
- ایجاد یک طرح کلی یا نقشه سایت، که ایده اولیه سایت در آن وجود داشته باشد. سپس ارائه و توضیح این طرح برای کارفرما
- انجام پروژه مطابق نظرات مشتری و بر اساس سلیقه او
- توجه به جلوههای بصری و گرافیک سایت و تلاش برای طراحی یک سایت زیبا و خلاقانه
- ایجاد و طراحی صفحات اصلی و فرعی در سایت و وارد کردن اطلاعات
- اضافه کردن امکانات مد نظر کارفرما به سایت
- تست و اصلاح سایت پس از طراحی نهایی
- تحویل به موقع پروژه به کارفرما
چگونه طراح سایت حرفهای شویم؟
- بسیاری از افرادی که برای اولینبار در این مسیر قدم گذاشتن سؤالاتی متعددی برایشان پیش میآید:
- که ما از کجا شروع کنیم؟ مراحل طراحی سایت چیست؟
- در واقع دغدغه اصلی کسانی که میخواهند طراحی سایت را شروع کنند نداشتن مسیر و نقشه راه است. بسیاری از افراد در مسیر دچار سردرگمی میشوند.
ما سعی داشتیم در این مقاله تمامی نکاتی که به طراحی سایت مرتبط هست را در اختیار شما عزیزان بگذاریم:
از کجا طراحی سایت رو شروع کنیم:
- متخصصان ما تجربههایی در این زمینه در خصوص یادگیری طراحی سایت دارند.
- ما بهخوبی نیازها و سؤالاتی که افراد در شروع کار دارند رو درک میکنیم.
- برای شروع طراحی سایت گامهایی برای یادگیری زبانهای برنامهنویسی طراحی وب وجود دارد.
گام اول: یادگیری زبان برنامهنویسی HTML
- زبان HTML یک زبان نشانهگذاری است که شما با استفاده از آن میتوانید بخشهای مختلف را تفکیک نمایید؛ یعنی میتوانید یک صفحه را به بخشهای مختلفی که ویژگیهای متفاوتی دارند تفکیک نمایید.
- زبان HTML یکی از ملزومات طراحی هر نوع سایتی است از این زبان برای طراحی قالب یک سایت استفاده میشود که اصلاً یادگیری آن کار سختی نیست.
- با این زبان میتوان هر نوع سایت اعم از فروشگاهی، خبری، شخصی، بلاگ و… را با آن به حرفهایترین صورت ممکن پیادهسازی نمایید.
گام دوم: یادگیری زبان CSS
- با استفاده از زبان HTML شما تنها قادر به ساختن ساختار کلی سایت خواهید بود، اما قطعاً این صفحهای به وجود آوردید ظاهر کاربر پسندی نخواهد داشت. با استفاده از CSS میتوان به وبسایت خود استایل بدهید. به طور مثال اگر وبسایت را خانه در نظر بگیریم CSS نقش دکوراسیون و چیدمان را دارد
گام سوم: یادگیری زبان جاوا اسکریپت
- جاوا اسکریپت باهدف داینامیک کردن صفحه وب ارائه شد؛ ولی با این شرایط شما میتوانید از جاوا اسکریپت در حوزههایی مثل اپلیکیشنهای موبایل اندروید و IOS، دسکتاپ، سمت سرور، هوش مصنوعی و… استفاده کنند.
- زمانی که به زبانهای HTML و CSS مسلط شدید، میتوانید صفحات وب ایستا را طراحی کنید.
- امروزه کمتر سایتی را میتوانید پیدا کنید که ایستا باشد. زیرا کاربران به دنبال سایتهای تعاملی و داینامیک هستند و میخواهند از امکانات مختلف آنها استفاده کنند.
گام چهارم: یادگیری یک زبان برنامهنویسی سمت سرور مثل PHP
- زمانی که شما گامهای قبلی رو طی کنید، میتوانید یک سایت را بهصورت کامل طراحی کنید. ولی سایت علاوه برای ظاهر زیبا نیازمند منطق صحیح هم هستند، برای این منظور باید سایتهایی را بسازیم که نیاز کاربران را پردازش و بعد اجرا کند.
موارد مورد نیاز برای طراحی سایت:
علاوه بر مواردی که بالا اشاره شد، شرایط طراحی وبسایت نیز حائز اهمیت است که باید به این موارد توجه شود، شرایط لازم به شرح زیر است:
- انتخاب دامنه
- هاست (اجاره فضایی برای ورود، ذخیره اطلاعات و محتویات سایت)
- طراحی قالب
- سیستم مدیریت و کنترل سایت
انتخاب دامنه
دامنه همان آدرسی است که با واردکردن آن در مرورگرتان وارد وبسایت میشوید که با پسوندهای متفاوتی مثل Com ،ir ، co ثبت میشود، شما برای اینکه کسبوکارتان درآمد مناسبی داشته باشد، باید آن را در منطقه مناسب و نشانی سر راستی راهاندازی کنید؛ یعنی کاربر بدون دردسر بتواند آن را بیابد و ترجیح دهد بهجای اینکه به محل کسبوکار رقیبان برود، پیش شما بیاید؛ چون شما نشانی راحتی را دارید که مشتریان آن را بهخاطر میسپردهاند و احتیاجی نیست خودشان را به دردسر بیندازند.
اگر به دنبال نام مناسب برای دامنه وب سایت خود هستید و نمیدانید چطور آن را انتخاب کنید، ما نکات بسیار مهم را برای انتخاب نام دامنه برای سایت خود را به شما یاد میدهیم.
هاست یا هاستینگ
- به فضایی گفته میشود که در آن اطلاعات و فایلهای وبسایت را بارگذاری میشود.
- خدمات هاست به یک حساب کاربردی با مشخصات و حجم فضای دیسک در یک سرور امن و مطمئن روی شبکه اینترنت در مراکز داده در دنیا گفته میشود که میتوان در این حساب کاربری سرویس کاربری سرویسهای مختلفی از میزبانی وبسایت یا ایمیل و… دریافت کرد.
طراحی قالب
- طراح سایت میتواند با طراحی با سیستم مدیریت Cms یا سیستم محتوا که تحت وب نوشته شدهاند، قالب را طراحی کنند.
درآمد طراح سایتها چگونه است:
- درآمد از تبلیغات
- کسب درآمد از اسپانسرگیری و اینفلوئنسر مارکتینگ
- از فروش فیزیکی و فروشگاههای آنلاین
- تولید محتوا و محصولات آموزشی
درآمد طراح سایت در کشورهای مختلف
کشور آمریکا از جمله کشورهای صنعتی بزرگ دنیاست که توانسته به درآمد زیادش از طریق طراحی سایت به دست بیاورد. هزینههای مربوط به طراحی سایت یک دامنه گسترده از هزینههای مختلف را در برمی گیرد.
البته این مبلغ باتوجهبه سطح درآمد در امریکا مبلغ بسیار قابلتوجهی است.
هزینه ساخت یک سایت فروشگاهی بین 5000 تا 7000 دلار است. البته باتوجهبه سفارش مشتری این مبلغ میتواند بیشتر هم باشد.